Long time…..

Hej alla fina vänner!

Jag skriver ett par snabba rader, bara för att jag har varit USEL på att uppdatera bloggen. Det har varit så mycket, som vanligt. Försöker bli bättre på att prioritera det som är rätt för stunden. Och just då var det sommaren. Trodde jag skulle skriva friskt och dokumentera allt, men jag bara försvann. Inte blev det 6 veckors semester heller, som jag trodde. Det blev en upphackad semester, då det dök upp jobb som jag inte ville tacka nej till. Har så kul på jobbet ju. Och familjen kunde hänga med, och då blir det enklare och roligare för alla.

Som en sån här dag, då jag jobbar med Sigrid på Sommarkrysset. Och Peg var med och sjöng kör. Hade så kul!!!

Tjejerna fick träffa Wiktoria, som står högt i kurs hemma hos oss. Tillie brukar ju kallas för mini-Wiktoria dessutom. Lite lika va? 😉  ( Tillie till vänster om Wiktoria )

Vi stängde Grönan den kvällen. Vissa var lite sura över att allt hade stängt och vi behövde gå hem, kl. 23.30. En härlig sommarkväll när den är som bäst!

Jag hann vara lite mer med familjen, såklart. Och spendera tid med min underbara man, som är världens bästa helt enkelt. Ni som följer mig vet hur mycket han ställer upp. I LOVE YOU!

Många kvällar på bryggan med den här utsikten. Min absoluta favoritplats på jorden just nu. 

Sen fick jag varva ledigheten med roliga resor tillsammans med den här tjejen, Peg Parnevik. Vi åkte på några Rix Fm stop och det är alltid så kul. Världens bästa turné att åka på. Här med Hanna, som sminkar Peg och Nellie, från Sony Music. Ett bra gäng helt enkelt. Just det här stoppet var så kul, Kristianstad. Peg och jag gick loss på dansgolvet på kvällen. Det var kul!!! Länge sen jag gick på en nattklubb.

En bra kväll i Kristianstad, trots regn. Men det var verkligen en speciell kväll i en vacker stad. Att få spela för så här många människor i en vacker miljö dessutom är alldeles magiskt.

Det fortsatte med turné med det här sköna gänget, Peg Parnevik Fall Tour 2018. Vi har Isa Tengblad på kör med mig, Andrei  och Pontus i bandet. För övrigt så är killarna och jag signade på samma förlag, så vi är låtskrivarkollegor.

Familjen fick även följa med och jobba tillsammans med mig. På Rockbjörnen av alla ställen. Så kul. Trodde tjejerna skulle dra sig ur, men icke sa nicke. De var nästan sura för att de inte fick hålla i varsin egen mikrofon. Men det gick bra och det blir ett minne för livet. Scendebut Rockbjörnen! 

Här med min kompis Martin Almgren. Även Martin kom och sjöng i Pegs kör på Rockbjörnen. Kul!! Nu har jag och Martin kört igång vår 90dagarsutmaning tillsammans med Viktklubb och Mårten Nylén, för er som har missat. Följ oss, haka på om ni vill. Vi ska ändra våra kost och motionsvanor under hösten. Det går över all förväntan!!! Heja oss Martin!!!

Här det glada gänget som sjöng på Rockbjörnen. Även min syster Jessica var med. Så härligt. Jessica har faktiskt hakat på mig på utmaningen, så vi ska försöka minska midjemåttet tills jul ihop. Bra kämpat, Jesse!!!

Ja, det var lite lite från sommaren. Nu en bit in på hösten så får ni hålla till godo. Lovar att komma med inlägg oftare. Det är bara tjockt i schemat och jag försöker lära mig lite nytt om mig själv. I juni blev jag diagnostiserad med adhd och nu ska jag sätta mig in i vad detta innebär. Så håll till godo.

Men… I am back!

Tack för att ni pushar mig till att skriva. Era kommentarer betyder så mycket!

VARMA KRAMAR

Jossan

HAPPY FRIDAY

Write a comment