Välkomstfest i Stadshuset

Finalveckan är inledd. Stadshuset och Stockholm bjöd oss finalister på fest igår, i Gyllene salen. Det kändes så mäktigt. Vackert!    Blå hallen agerade välkomstsal. Så mäktigt.

Som många av er har hört och läst mig skriva, det tog mig 13 år att komma hit. Men väl här så känns det som att allt har fallit på plats. Jag är en tryggare människa, en bättre låtskrivare och helt enkelt redo för uppgiften. Hoppas iallafall det. Tänker absolut göra mitt bästa för att komma tillbaka nästa år.

Så stolt över det här lilla teamet. Märta Grauers, medkompositör och producent. Martin Almgren, the one and only. Att få jobba med dig är en ynnest. Så lätt, så roligt och så bra. Du är grym! Ser fram emot många fler låtar. Vi har ju redan några på gång. Kör ditt race på lördag. Oavsett resultatet så är du vår vinnare!!! Du tog vår låt hela vägen till finalen och jag är dig evigt tacksam för det och din stora varma röst. Kram på er.

Vegetarisk meny, till både förtjusning och besvikelse för vissa. Vi som inte är vegetarianer fick ett pärlhönsbröst serverat till de makalöst goda grönsakerna.

Vår vegetarian var nöjd!

Det här är en annan kvinna som är värd att nämna mer än en gång. Annele Henz-Mortimer, på Universal. Hon är den som gav mig ”uppdraget” att skriva lite mellolåtar. Ett uppdrag jag tog på fullaste allvar. Att jobba med dig och dina kollegor, Emilie och Frida, är det bästa jag gjort på länge. Så kul vi har!!! Ser fram emot många roliga resor i framtiden. Tack för ditt förtroende och ditt stöd.  ( Karin Gunnarsson, du är en till människa jag vill tacka. Du var dock inte där igår, så jag kunde inte ta en bild med dig. Men du….. TACK!!!!! )

Jag saknar Sigrid med på festligheterna, men jag får ju ha de här underbara killarna med istället. Mendez låtskrivare och våra kollegor, Palle Hammarlund och Jimmy Jansson. Pest eller kolera helt enkelt. Återigen, det var en galen duell vi hamnade i i Andra Chansen. Men jag är så glad för mina kollegors skull. Och Sigrid…. WE WILL BE BACK!!! Din karriär har bara börjat, tokfia.

Christer håller tal. Vi är alla vinnare hör jag. Ja, jag känner mig som en vinnare. TACK!!!

Samir längtar också efter Sigrid.

Tack för en oförglömlig kväll och upplevelse. Det var magiskt. Nu tar vi Kung Martin och går in i workmode resten av veckan. Idag börjar repen. Spännande att få komma in på Friends Arena. 

Write a comment