Flashback Malmö

Det har gått så fort allting. Hinner inte riktigt reflektera över vad som har hänt. Märta och jag skrev den här låten för några år sedan och vi kände då, att den var speciell. Nu, när allt har landat och vi äntligen hittade rätt röst till den…… ofattbart, vi kom till final! Tack alla ni som röstar. Tack alla ni som ger oss så mycket kärlek! Det är så kul när man faktiskt når fram med sin musik. Vi älskar ert stöd och engagemang. 

Det här är Palle Hammarlund, en riktigt härlig kollega! Jag har faktiskt lärt mig mycket från honom. Så kul, Palle, att du är med på även denna resa. Jimmy också såklart 😉 

Många rep blir det. Här laddar vi på lördagen med artistmöte.

Innan kvällens sändning. Blev lite vit blus med grön pälsjacka. Kände mig väldigt bekväm, fin och samtidigt lite ”rockig” som är lite jag. 

Ja, redo för sändning!!!!

Min man Boston var på plats för att heja på oss. Det var så kul att få dela den här kvällen med honom. Tack älskling, för att du alltid stöttar mig!

Här är bästa Lars Säfsund, som jag har äran att köra med bakom Martin. Lars är inte bara genomtrevlig utan även galet begåvad. En av de bästa sångare vi har. Tack Lars!!!  

More than words!!! Jag grät när vi gick till final. Så otroligt roligt. Så lycklig. Så lättad. Så stolt. Bara superlativ!

Jag får springa fram och tillbaka mellan greenroom och där jag sjunger kör. Här är efter vi har sjungit första gången. Galet lättad och kände att allt satt på plats! KUL! 

Hoppas ni följer med oss och Martin till Friends Arena och stöttar honom lika mycket där. Det är en tuff tävling och vi är så tacksamma att vi faktiskt kom till finalen!

Återigen, tack för ert stöd!!! Ni är magiska!!

Glöm inte att låten nu finns på Spotify. Hjälp oss gärna att sprida den genom att dela med er till vänner, spela, repeat it… ja, ni vet. Vi lever ju i en värld där Streams på Spotify är det nya sålda skivor. Så streama så mycket ni bara orkar. Spela på Spotify alltså.

KRAM

Jossan

Write a comment