Välkomstfest på Rådhuset

En fantastiskt fin fest bjöds vi på. I det vackra Rådhuset. Pompa och ståt.

Fin och smaklig buffé. 

Trevligt sällskap. Här har vi en av låtskrivarna till Mendez låt, Palle Hammarlund, och så Nicholas Johansson och Emilie från Universal.

Så sjukt kul och coolt att vi äntligen är här! Märta och jag och vår lilla låt. Grattis till oss. Det är ju en seger i sig att äntligen har tagit sig in i den här tävlingen, för min egen del. 

Mumsig chokladfontän. 

The core team! Märta Grauers, Martin Almgren och jag. 

Själv väldigt glad för min fina Pernilla Wahlgren klänning. Inte ofta jag tar på mig starka färger, men ibland så. Inte klänning heller för den delen, men det börjar bli en favorit! Klänning e inte så dumt asså.

 Själv väljer jag att avvika från festen tidigt ikväll. Jag känner ett ansvar inför rollen som körsångerska och vill bara göra det bästa jag kan. Så jag säger god natt, sov så gott och så ses vi imorgon.

Vad vill ni se mer av imorgon?

KRAM

Mama Jo

Write a comment