Melodifestival i Malmö – Dag 1

Vi är på plats! Malmö, vackra Malmö. Igår sken solen när vi kom fram. Vårkänslor i luften. Fantastiskt härligt. Dagen igår började med en tidig tågresa. Mycket skratt som vanligt med den här mannen!

Väl framme på arenan så var det torrep med SVT-teamet och Martin. Så spännande att se hur allt utvecklas. Det är en dröm att få vara med om. Den här låten skrev Märta och jag för ca 3 år sen, och har kämpat för länge. Vi har letat efter rätt artist och äntligen så fann vi honom. Tack Martin!!!

I hotelllobbyn hänger journalister och jobbar. Här den berömde Tobbe Ek. Ska bli kul att se vad vi får läsa om alla bidrag efter kvällens lyssning. Ja, journalisterna får höra alla bidragen redan på onsdagen. Efter intervjuer för Martins del och gym för min, så blev det en trevlig middag på hotellet med Universal och M&M. Martin och Mendez. Sicket fint gäng.

Vi fick fira Alla Hjärtans Dag utan våra respektive, men tillsammans. Det blev lite senare än vad jag hade planerat, men det var ju så trevligt. Möte med SVT hade vi också. Det är härligt att vara här redan från onsdagen. Man hinner med mycket mer och landa lite innan det smäller.

Write a comment