A Bitter Lullaby

Är så lycklig över att få vara med om den här resan. Det är obeskrivligt att efter 3 år med den här låten, äntligen få se den leva det liv den var ämnad för. Vi har letat efter rätt sångare och att nu alla bitarna har fallit på plats är så häftigt. Martin är som klippt och skuren för den här låten. Och låten är som klippt och skuren för Mello. Vi skrev den faktiskt till Mello. Så …. allt är en dröm som går i uppfyllelse. Sen det faktum att vi är det enda kvinnliga bidraget i år är lite kul. Märta har varit med och skrivit den med mig och är även producent. Stolt över henne också. Jag är faktiskt stolt över oss alla!!!!!

Här på väg till Malmö Arena med gänget. Märta och Lars har nu också kommit. Lars Säfsund får jag äran att ha med på kör med mig i kulisserna. Dröm!

Lite bilder från första repet. Pirrigt. Mycket väntan, men det är det värt. Känns magiskt!

Nu hoppar jag in i duschen för snart är det välkomstfest här i Malmö.

Saknar dock mina älsklingar! Men på lördag kommer min man. Jippi!! Det ser jag fram emot. Att få dela en del av den här resan med honom är så viktigt för mig. Det är ju mycket tack vare hans stöd och support jag kan göra det jag gör. Och när jag inte orkar, plockar han upp mig och ger mig tillbaka glädjen. Jag älskar dig, Mathias Breman! Tack!!!

Write a comment