Peg in da house

  1. Idag har vi skrivit musik. Tillsammans med Moa (CazziOpeia) och Harry Sommerdahl. Kul! Sitter bakom Harry och dirigerar. Nå, jag vill nog tro att jag gör det. Han är ett geni! Moa och jag började jobba ihop i september. En härlig galenpanna, precis som jag. Alltid kul! Alltid kreativt och intressant. Fin tjej och också väldigt begåvad. Peg i båset! Alltid så jäkla ballt att få höra artistens röst på en gång när man skriver musik. Lite stretch på lunchen.

Hemma nu och ligger i soffan. Boston lägger barnen och jag hör hur de är vakna. Vill bara gå in och pussa på dem, men då vet jag att det tar så lång tid innan de somnar. Och jag vill snart själv lägga mig. Så trött! Mycket som snurrar nu. Låtar som är i processen att färdigställas, plus mello. För nästa onsdag åker jag till Malmö med Martin Almgren som ska sjunga min och Märta Grauers låt, A Bitter Lullaby. Så stolt över både honom och låten.

Men jag håller på bli lite förkyld. Vitlök och ingefära. Vad mer för huskurer använder ni er av?

Nu lite mat sen sova. Den bästa huskuren av alla. Imorgon är det studion igen.

kram tills dess

Write a comment