Sigrid+Patrick Swayze = SANT!

Hej allesammans,

Den här helgen var mer intensiv och energikrävande än vad jag hade förväntat mig. Klart jag visste att det var jobb att göra, men det blir som sagt intensivt. Trodde jag skulle sitta ner och skriva massa blogginlägg mellan repen. Så blev det inte. Nästa sväng är jag mer förberedd och har lärt mig lite mer om min nya bloggportal.

Men en bild säger mer än 1000 ord. Den här bilden får representera mycket av mina känslor.

På torsdagen åkte jag iväg mot Karlstad.  Alldeles för tidigt. Det är inget optimalt med att åka så tidigt. Veckan ställs om och jag går omkring som en zombie i flera dagar. För lite sömn är döden för mig och min sångröst.

I den här sängen och stora rummet mådde jag gott! Badade badkar. Och njöt av lite ensamtid mellan varven. Till och med beställde jag roomservice mellan genrepet och live-sändingen på lördagen. Unnade mig en rejäl lyxmiddag. Bra med energi! Å så lite Skavlan.

Bästa frukosten!

Livsfarliga saker på bufféen. Jag är ju gottegris liksom!

Fram och tillbaka mellan hotellet och arenan. Här jobbar vi som mest, Melanie och jag. Vi som körar bakom artisten.

Gänget när vi har gått vidare till andra chansen. Oerhörd lycka. Det har varit en lång resa, från stunden vi skrev låten tills nu. Så otroligt nöjda!!! Lycka! Och så glad för Sigrids skull. JIPPIE!!!! Tack alla fantastiska människor som har varit med på resan. Från skivbolag, förlag, dansare, koreograf, stylist, låtskrivare och producenter. AMAZING!

Här bärs hon in, till alla oss som ville fira henne! Thomas, koreograf, har gjort ett otroligt bra nummer! Så impad av hans talang. Kreativ ut i fingerspetsarna! Och så trevlig 😉

Mycket familj och vänner samlades i Karlstad för att fira och stötta vår fina Sigge.

Även Samir, Sigrids pojkvän om det undgått någon, kom för att stötta henne. Fin kille det här! Full of surprises. Kärlek till honom!

Det var en lång resa hem mot familjen. Så skönt att komma hem. Nu laddar vi om!!! För min del är det Malmö om 2 helger, med Martin Almgren och ” A Bitter Lullaby”. Följ med även då. 

Kram på er!

Idag ligger Patrick Swayze på 15e plats på Spotifys Sverigelisa. Det är så stort, så kul! Tack för ert stöd.

Love you

Mama Jo

Write a comment