VÄLKOMMEN!

Hej alla fina läsare!

Åh, det är en stor dag. På alla sätt och vis. Jag vill fira det på det allra bästa sätt jag kan. Jag har tagit beslutet att vända på ett blad och flytta min blogg hit. Varmt välkomna.  Är så glad att jag får vara med i United Influencer världen och ser mycket fram emot det nya året tillsammans.

Framme i Karlstad, där deltävling 1 i årets melodifestival kommer äga rum. Vi har haft våra första repetitioner och det är otroligt vad stolt jag är. Stolt över Sigrid först och främst. Hon är ett sånt proffs och sällan har jag träffat en sån kämpe. Perfektionist ut i fingerspetsarna. Jag är stolt över numret, låten och hela teamet. Otroligt lycklig att få uppleva detta. Att komma in på arenan och höra ens egna låt dåna ut ur högtalarna är en mäktig känsla. Det är det här jag har jobbat så hårt för. Nu ska jag njuta!

Trött som bara den efter att ha varit uppe lite väl tidigt, kl. 04.20. Sen är jag, som jag skrev om igår, världens sämsta packare, så jag la mig för sent. Som vanligt. Men… jag har varit ute i god tid hela dagen.  Nu är jag uppe på mitt rum och ska försöka packa upp. Rädd att om jag lägger mig på sängen så storknar jag. Bara att köra på nu.

Alldeles strax börjar välkomstfesten här i Karlstad. Kul!!

Jag håller på att lära mig hur den här sidan fungerar så håll till godo…. .bilder kommer alldeles snart. Massa …. från festligheter och från dagens repetitioner!

Som sagt, varmt välkomna! Så glad att jag får vara här.

Kram
Jossan

Write a comment