Kaoset

Jag började den här dagen med en energibehandling hos min fina syster Jessica. Hon gör något som heter ”Bars”. Otroligt skönt, avslappnande och energigivande. Så tacksam att hon hade tid i sitt schema. Syrran jobbar med just stress, återhämtning och utmattning. Ni får läsa mer om vad hon gör på www.workinprogress.work .

Det var en lång härlig behandling och nu är jag laddad inför Karlstad. Sen serverade hon oss en sjukt god omelett. Hon är ju kock dessutom! Tösen kan sin sak. Med lite chili och gräslök, skinka och fetaost. MUMS!

En kort sväng till Täby Centrum för att leta efter saker jag varken hittade eller behöver. Så, när jag gjorde den insikten (förrutom en gul tröja från Lindex, som ni kommer förstå varför snart… ) åkte jag hem igen för att börja….. en av mina minst favoritsaker…. packa!

Jag är världens sämsta packare. Behöver en vecka för att packa en väska. Nu ska jag iväg till Mello och …. jag har inte börjat. Helt sjukt. Jag går runt i ring i vardagsrummet och slänger kläder kring mig. Dags att fokusera……

Wish me luck!!!! Jag MÅSTE bli klar nu. Vill ju njuta av mina tjejer ikväll. Vi är själva och skulle ha en tjejkväll. Inte för sent än.

Gotta get going…..

Har ni packtips?

Write a comment