Oslipat!

Lite så tänker jag att jag vill sköta och ha min blogg. Kommer inte att visa upp ett perfekt hem med perfekta bilder med blänkade rena ytor, sminkad och stylad. Nope! I wish. Men det är faktiskt inte jag. Jag är för 17 en småbarnsmorsa med fulltidsjobb och därtill. Utöver det så skulle jag vilja hinna träna minst 4 ggr i veckan och ha tid över till att vårda mitt förhållande. Jag är stökig! Båda i tankarna och i verkligheten. Vill skriva om hur det är att ha det jobb jag har, att skriva musik var och varannan dag. Med de olika människor jag möter, artister och producenter. De resor vi får göra inom jobbet. För att inte tala om melodifestivalen som börjar på lördag. Där får ni se hur det är bakom tv-rutan. Följ med mig in i sminket, på festerna och på repen. Vad vill ni se?

Jag vill prata om hur det är att vara gränslös och försöka lära sig att ta hand om sig själv för att kunna ta hand om andra. Det är inte första gången jag får lätta utmattningvarningar. Något att ta på fullaste allvar. Hur gör jag för att lära mig själv leva rätt? Vad får mig att må bra. Hur finner jag balansen i mitt liv och hur fungerar rollen som mamma till våra små fina döttrar. Jo, den blir bättre. Men, som så många andra skriver, jag hade inte en aning om att det skulle vara så svårt att vara förälder. Dock så finns det inget vackare. Det här är mitt liv. Jag är mitt uppe i det och älskar jag det, trots mina ups and down.

Då jag sov som en kratta igår natt så riskerar jag ingenting. Tog ett sömnpiller så minuterna är räknade. Sover igen i gästrummet så jag kanske får några timmar ostört.

Hälsa är något jag känner kommer vara något jag kommer vilja skriva om. Det står hälsa i fokus i min själ! Så träning, mat och annat kul som gör att vi mår bättre.

Finns det några andra stressade småbarnsföräldrar där ute som också upplever många förkylningar. Sega. Jobbiga. Återkommande. Är det verkligen bara jag? Omöjligt känns det som.

Anybody?

Snart ser jag i syne. Nu så… åh, jag ska få sova! En av de viktigaste hörnstenar till bättre hälsa.

Jag hoppas ni kan finns det lite kul att följa med mig de kommande veckorna. Mycket kul kommer hända! Mycket musik speciellt.

Mina barn är hemma hos min man, så de har en drömhelg. Viktigt att de är med sin far. Älskar dem och kommer sakna dem, men det ska bli så galet kul . I can’t wait!

Följ med på melloresan och resten av mitt opolerade liv. Det kommer komma opolerad sång. Oslipade tankar ganksa ofta.

Är så glad att ni läser. Otroligt kul.

Något ni vill få med från mello?

Nä, nu somnar jag.. .hahhahha

sov sött

Write a comment