Sega dagar

Den här veckan har varit seg, med båda barnen hemma hela veckan. Vi har svårt att släppa dem om de har några symptom överhuvudtaget. Då jag är egen är det enklare för mig att vabba. Absolut inte bra för jobbet, men de kommer ju först! De små liven. Båda är förkylda, snoriga och hostiga. Typ som alla andra förskolebarn. Men våra stanna hemma, även om vi alla klättrar på väggarna.

Har verkligen fått användning av presenten V fick av mormor och morfar.

Och vi lär oss sakta lite mer om Wii. Något vi dividerade länge om innan vi införskaffade. Tanken är att barnen ska välja att spela något mer rörligt. Mest lockande är Just dance, då båda älskar att dansa.

Hann med ett snabbt ärende inne i stan igår. Crazy vilket tempo det är. Folk springer som yra hönor. Vad är det som är så brådskande egentligen. Tog 2 minuter så gick jag lika fort. Jag ville bara lunka fram och njuta av vädret…. lukta på blommorna typ. Men, jag föll in i tempot. Det var skönt att åka hem till vår lilla lugna förort efter ärendena.

Write a comment