Finbesök

Mamma och pappa har kommit hem från sin semester och kom förbi för att fira lilla V. Hon var ganska nöjd med att få önska sig ytterligare en present.

Mysa med mormor och morfar, det står högt upp på listan för våra små. Spela spel och fika. Det är lyx det!

Vega önskade sig räksås (=Skagen) rom (löjrom) och ostpaj. Känner inte många 5-åringar som skulle ha det som önskemat. Visst, ofta är det hamburgare, pizza eller McD. Men inte idag inte. Och mormor levererade.

Och champagne bjöd älsklingen på. Vi firar trots allt vår skatt. Skålade även för mamma, mormor och svärmor, och hennes fina program på Stjärnorna på slottet. Ni som missat, så finns det att se på SVT Play. Måste säga att jag aldrig har sett Stjärnorna på slottet, men hela den här säsongen har varit så bra!

De växer upp så fort, de små. Det känns som igår, dagen hon kom. Men nu är hon 5, smart, eftertänksam, klok, rättvis, musikalisk och helt underbar! Grattis igen, älsklingen.

Write a comment