Från död och tårar till liv och skratt

Slutet av veckan var lite tung. Jag började torsdagen med att sjunga på en begravning. Något jag gör relativt regelbundet, som ett uppdrag. Men den här gången var det en kvinna jag faktiskt kände. Någon som betydde något för mig när jag var ung. Hennes barn hade kontaktat mig och frågat om jag eller någon jag kände kunde sjunga. Precis dagen innan hade jag tänkt på henne och undrat om jag hade missat begravningen. Det vore en ära, kände jag, att få sjunga för henne och hennes familj. Det var en vacker ceremoni, men mycket känslig och med många tårar. Konstigt, att något så sorgligt samtidigt kan vara så vackert. Hon tittade nog på oss, hennes stora vackra familj, och njöt, från en plats där hon får vila i frid.

Sen skyndade jag hem och hämtade upp lillan, som var hemma med en förkylning. Jag hade ett viktigt möte som jag inte ville missa och hon fick följa med. Det gick helt ok. Fick locka med ett litet besök i Täby Centrum efteråt, och då gick det lite lättare.

Som lovat, ett besök på Joe & The Juice. Då flöt det på lite lättare. Det var en dag fylld av så många känslor. Det fick mig till och med att vilja sjunga mer. Jag älskar att sjunga ”från hjärtat”. Det ger mig så mycket att närvara på bröllop, dop och begravningar. Ska ta och göra något utav det tror jag. Så…. ni kanske får stå ut med mer av min sång i framtiden 😉

Write a comment