Födelsedagsbarnet

Ofattbart hur fort tiden går. Idag fyller vår yngsta 5 år. Kommer ihåg det som igår, den dagen då hon föddes. Hon är så otroligt härlig den här lilla krabaten. Tyvärr så var mannen borta i jobb på morgonen, men med på Facetime. Det blir ju så ibland. Vi hade en härlig morgon. Hon önskade sig en ”tårtsmörgås” och croissants, som har blivit en tradition.

Studio på dagen. Dock en kort dag, då jag ville hem till tjejerna i tid. Men pga vädret så kom jag ganska sent ändå. Och då det var så galet halt där vi bort, så vi valde att handla tårta på våran närbutik. Dock så fanns det, trist nog, ingen tårta kvar….. snark….. Ja, det fick bli en nödlösning. Vi gjorde egen, med köpta bottnar. Förslaget på en godistårta dök upp och så klart blev tjejerna superglada. De är, som så många andra, helt galna i godis. Något vi alla jobbar med att bli bättre med. Men just idag är inte dagen. Så de fick välja ut lite smågodis och så dekorerande de den helt själva. Tycker de gjorde ett riktigt bra jobb!

Nu ska jag börja (mentalt) förbereda mig för hennes kalas på lördag. Smileykalas är det hon vill ha. Jag är inte den bästa av lekledare, men en får ju ta och anstränga sig. Så nu gäller det att planera lite. Är så kass på just planering. Jobbar alltid i köket in till sista sekund, vilket är så kasst! Så jag ska försöka, för min egen skull 😉 Skattjakt, cupcakes och godispåsar ska förberedas.

Imorgon är det sista dagen med Martin Almgren på ett tag. Vi har haft så kul, skrivit bra låtar men dock så har jag att göra när det gäller text. Min inspiration har inte varit på topp när det gäller just text. Melodierna är det lite enklare med.

Ska ta och försöka sova lite nu. Jag sover kasst nu för tiden…. får se om natten blir lite bättre.

See ya tomorrow!

Sov sött!

J.

Write a comment