The Equalizer Project – Spotify

Igår kväll var det återträtt med Equalizer gänget på Spotifys nya kontor. Så kul att få se. Även deras studio, som är grym! Där hoppas vi kunna ha ett par roliga sessions i framtiden. Spotify har tillsammans med Musikförläggarföreningen och MXM Music ( Max Martin Music) startat just ” The Equalizer Project”. Ett projekt som går ut på, som jag har uppfattat det, hjälpa och stärka kvinnliga låtskrivare, producenter och musiker i Sverige. De organisera träffar för oss med branschmänniskor, men viktigast de kopplar ihop oss. De stöttar oss och lyssnar. Fantastiskt initiativ och jag är övertygad om att detta projekt kommer växa sig stort och göra skillnad! Är så otroligt tacksam att mina förläggare på The Kennel anmälde mig till detta. Att jag sen blev antagen som en av låtskrivarna är jag väldigt stolt och tacksam över. Det har redan hänt så många roliga saker pga detta. More to come! Tack Spotify för en trevlig kväll.

Efter besöket på kontoret, där vi även åt en mumsig libanesisk buffé, begav vi oss till Moseback.

På Kägelbanan skulle First Aid Kit ha en Spotify Fans First konsert, där det var 400 speciellt inbjudna gäster. De spelade låtar från kommande album och även deras hits såklart. Wow, så otroligt imponerad av dessa två musiker. Vilken känsla de har. De sjunger som om de vore en röst, så tighta och så klockrena i alla toner som kommer ur deras gyllene strupar. Och så är det så jäkla bra låtar, som de själv skriver! Och så är deras pappa ljudteknikern. Alltså, de lever en dröm. De ska ha all cred för de gör det så otroligt bra! Så inspirerad!


Två av mina ”nya” kollegor från The Equalizer project följde med, Mona Khoshoi och Natali Poor.


Många fina minnen från Mosebacke. En härlig kväll! Tacksam. Och tacksam att min systers bästa vän, Anneli med dotter, tog hand om våra. Mannen är på konferens och jag ville inte för allt i världen missa den här kvällen. Inte någon av de här träffarna, de är guld värda. Stärkt av gemenskapen så åkte jag lycklig hem till mina små. De sov inte, såklart. De väntade på att jag skulle komma hem. Tur att det inte blev allt för sent då….

Write a comment