Modig

Vår yngsta vaknade i söndags och hade bestämt sig för att ta hål i öronen. Ingenting vi har direkt pratat om eller pushat för. Har sagt att om de vill så får de ta hål när de blir … ja, 4, 5 och framåt. Om de själva vill! Hon var så bestämd. Så måndag morgon kom. ” Hämta mig så åker vi och tar hål i öronen, mamma.” Tänkte hon kanske hade ändrat sig. Men icke sa nicke. Hon var stålsatt och jag beställde tid, beredd på att komma dit med en ångersam ung liten dam. Nej, som sagt…. stålsatt. Hon grät inte ens. Jag fick inte ta så många bilder och självklart kunde jag inte, då jag höll mitt fokus på henne. Hon ville sitta i mitt knä. Höll hennes så mjuka varma händer hårt i mina och så bara PANG…. klart!

Hon grät inte ens. Jag blev lite impad. Vår lilla tjej blev helt plötsligt så mycket större. Storsyrran kunde knappt tro sina ögon. ”Men Vega, det kommer ju göra ont!”. Nu är hon stolt och visar gärna upp sina söta små rosa örhängen till alla. Det är platsörhängen och det känns som de sitter riktigt bra och luftigt. Ska göra allt för att det inte blir infekterat. Hon själv har verkligen förstått att man inte får röra med sina små fingrar.

Jag grät. Min lilla tjej var så modig, så stor. Bet ihop. Mest chockad såg hon ut. Men som vanligt, så grät jag. Stolt över den lilla, tuffing som hon är.

Snodde åt mig en liten ”förebild”.


Cause I can & I will!!!! Så är det bara.

Ha en fin dag. Nu är det tillbaka in i hamsterhjulet.

Idag är det roliga möten på eftermiddagen. Ska till Spotifys nya kontor och få en liten guidad tour plus träffa ett gäng andra Equalizers. Kvinnor i branschen. Otroligt tacksam att få räknas till en av dem. Det är en tuff bransch för oss alla, men speciellt för oss kvinnor. Det är tacksamt att få stöd och få en chans att få sin röst och musik hörd. Tacksam!! En fantastiskt projekt att vara inblandad i. Berättar mer efter mötet.

Happy Tuesday

j.

Write a comment