Bara me myself and I

Idag, som alla andra dagar, fanns det mycket på To Do listan. Men …. det blev, återigen, inte som jag planerat. Det viktigaste av allt var den här promenaden. Jag fick lite gjort på morgonen, men promenaden kallade på mig. Solen sken, det var härligt krispigt i luften. Tog fram min varmaste jacka jag har och bara gick.

I öronen hade jag Framgångspodden med gästerna Viktor Frisk och sen Per Holknekt. Wow, jag blev rörd så många gånger och kände rysningar när Per pratade. Imponerande människa. Jag tänker lyssna igen och igen.

Andas.

Stannade för att titta på de vackra svanarna.


Mål i livet: ha en egen brygga att sitta och titta på soluppgångar och solnedgångar på. Otroligt vackert!

Väl hemma igen tog jag och gjorde oss en grön smoothie till lunch. Blev lite inspirerad igår på Joe and the juice. Broccoli, spenat, vatten, kvarg, ägg, ananas, banan och avocado. Mums! Soulfood.

Hoppas ni har haft en härlig dag, vad ni än har gjort. Nu tänker jag krypa ner i sängen och hoppas på en god natt sömn. Vilket innebär att mina döttrar måste ha en bra natt. Håll tummarna.

Sov sött

Write a comment