En härlig söndag

Vi sov ut, efter att ha kommit hem lite sent i lördags. Vi var hemma hos vänner och åt en fantastisk middag. PU ( kocken på bilden) är så bra på att laga mat och vi får alltid avnjuta bra mat, även denna kväll.

Barnen ville inte gå hem, så vi njöt av vännerna så länge vi fick. Men då vaknade vi alla lite senare idag, skönt nog.

Vi drog nästan direkt iväg till Täby Centrum på förmiddagen för att tjejernas moster Jessica skulle ta dem på bio. Det betydde att Boston och jag fick gå i butiker helt för oss själva i ca 2 timmar. Tjejerna älskar Joe & The Juice så det blev en härlig juice för oss och en smoothie till dem innan bion.

När vi äntligen hade lite egentid, så var jag var klar med mina ärenden efter en kvart. Att shoppa nytt just nu känns inte riktigt kul. Min kropp är inte i det tillstånd den vill vara i, så innan jag går loss på nya byxor så ska julmaten brännas bort. Höstens alla sjukdomar har satt stopp för mina planer på att komma tillbaka till den form jag hade då vi gifte oss. Ja, åren har gått och jag har skjutit på det allt för länge. Som en tränare sa till mig; man har 2 år på sig att skylla på barnafödsel….. sen är det kört. Mina är nu 5 och 6. Jag kan inte skylla på det längre. Hur som, jag försöker inte att shoppa nu. Försöker! Känns onödigt. Har slängt alldeles för många ”tjockbyxor” genom åren. Dags att komma i alla de jeans jag har istället. Bara den här envisa öroninflammationen försvinner helt. Har fortfarande lock på ena örat, efter 3 veckor. Knas!

Jag investerade i en PT i början av 2017, som gav mig ett kostschema och vi skulle ha 12 pass ihop. På 3 månader skulle jag komma tillbaka lite. Men återigen, alla sjukdomar jag dragit på mig satte stopp för den planen. Och kostschemat kändes inte riktigt som det passade mig, kom jag på efter att ha provat ett tag. Jag vet vad som fungerar för mig. Äta mindre, motionera mer. Enough said. Jag tycker om att leva och äta gott. Dricka goda viner och umgås kring mat har varit och är en stor del av mitt liv sen länge. Så eftersom jag mår bra av den livsstilen, så tänker jag fortsätta med det. Allt med måtta. Livet är kort och för skört för att inte njuta till fullo.

Vi möttes upp och satte oss och fikade. Jag tog en Chailatte som jag inte har druckit på evigheter. Smaken påminner mig om LA. Minnen. Boston tog en varm choklad. Kaffe får mig att bli lite extra stissig just nu, så jag tar det lugnt med kopparna på dagen. En på morgonen unnar jag mig. Den bästa koppen ändå, om jag får säga.

Efter tjejernas bio så serverades söndagsmiddag hos mamma och pappa. Så mysigt. Syrran var med också.

Nu sitter jag och väntar på att Boston ska få barnen att sova. Pga den sena uppstigningen så har nattningen tagit EVIGHET idag. Så vår plan på att bränna av ett avsnitt av ” På Spåret” lär nog spricka. Det är kanske bara bra. Ska ta och lägga mig lite tidigare. Imorgon återgår jag till verkligheten och accepterar att det nu är ett nytt härlig år, 2018. Måndag, here I come!!!

Write a comment