Florida I miss you already!

Förra veckan åkte min kollega Erik Lewander och jag till Florida till Peg med familj för att jobba. Vi hann knappt sätta oss på planet förrens de spelade Pegs låt ” Live love learn” i högtalarna. Vi tyckte det var ett gott tecken. Syftet med resan var att försöka skriva så många bra låtar som möjligt helt enkelt. Det var i Florida vi skrev ”Ain’t No Saint” så vi kände att vi ville tillbaka till den platsen. Magisk plats! Tänk att få vakna upp så här varje morgon. Magi helt enkelt. Allt kändes lätt! Ja, lite jetlag bara, men snacka om ilandsproblem.

Familjen Parnevik välkomnade oss i sitt hus och lät oss föra oväsen i en vecka. Det finns inga så gästvänliga människor som Mia och Jeppe. Vi blev behandlade som kungligheter. Tack älskar vänner! Ni är bäst! Casa Mia, I love you!

Har fortfarande träningsvärk efter de morgonpass Jeppe körde med oss. Vi vaknade alla tidigt pga jetlaggen och Jeppe och Mia är alltid upp tidigt, så det var perfekt med träning innan våra sessions med Peg. Men wow….. eftersom jag har varit sjuk i månader så var kroppen rejält seg. Dock väldigt mycket i behov av träningen! Så sjukt skönt! Och så ett dop i poolen efter. Perfekt!

För att inte tala om den frukost Mia dukar upp varje morgon.

Vi skrev låt på låt och hoppas verkligen att det är någon av dem som utmärker sig lite mer än de andra. Vi hade alla våra egna favoriter. Så kul att jobba med Peg och Erik. Vi har alltid kul och det är lätt att skriva tillsammans. Så som det ska vara att göra musik – kul! Vi ger och tar, diskuterar, skrattar… ja kanske gråter ibland om det blir känslosamt. Men jag tycker att det är så kul, givande och lyxigt när det känns så här. Tack OGs!!!

Stolt över den här tjejen och den resa hon gör!

Min älskling kom också med på resan. Han var med för 2 år sen då allt började, så det känns så skönt att han är med. Vi fick även nästan fira vår bröllopsdag. Ja, vi gifte oss den 27/11 men han landade den 28/11. Ändå…. skönt att alltid finns vid min sida. I love you!

Write a comment