Snön faller

Uppe i ottan. Bilen på verkstad IGEN! Ja, det kostar att ha bil… speciellt en gammal fransk. Men hon är ju vårt lilla föygplan så hon får hänga på ett tag till!

In till stan för möte. Sen direkt till studion där två artister från Bulgarien väntar. Det ska skapas musik hela veckan lång!

Vad gör ni idag?

Kram


Är jag den enda som har bilbälte på mig när jag åker buss? Ja, långa sträckor med motorvägar etc. Jag är ju mamma till två barn, måste alltid tänka på det. Eller rättare sagt, jag tänker alltid på det!

Ha en härlig dag!

Ses sen……

Glöm inte ni kan följa mig på Instagram för lite mer regelbunden uppdatering!

.

För att inte tala om den frukost Mia dukar upp varje morgon.


Vi skrev låt på låt och hoppas verkligen att det är någon av dem som utmärker sig lite mer än de andra. Vi hade alla våra egna favoriter. Så kul att jobba med Peg och Erik. Vi har alltid kul och det är lätt att skriva tillsammans. Så som det ska vara att göra musik – kul! Vi ger och tar, diskuterar, skrattar… ja kanske gråter ibland om det blir känslosamt. Men jag tycker att det är så kul, givande och lyxigt när det känns så här. Tack OGs!!!

Stolt över den här tjejen och den resa hon gör!

Min älskling kom också med på resan. Han var med för 2 år sen då allt började, så det känns så skönt att han är med. Vi fick även nästan fira vår bröllopsdag. Ja, vi gifte oss den 27/11 men han landade den 28/11. Ändå…. skönt att alltid finns vid min sida. I love you!

Write a comment