OMG… ibland går tiden fort…..

Tiden går så sjukt fort ibland. När jag skrev upp på att blogga här, på Familjeliv, så var jag inställd på att regelbundet skriva inlägg. Så hände det…… jag började jobba som en tok. Och jag skriver inlägg hela tiden…i mitt huvud. Sen …. när jag väl har tid, en stund på kvällen, när barnen äntligen sover…. då är jag helt slut i bollen. Orkar inte mer än att lägga mig i min makes armar och bara andas. Förmodligen dricka en kopp kvällsro….. sen låsa in tankarna över natten så att jag kan få sova en liten stund. Mellan de gånger då ungarna väcker en… och det blir ett par gånger. Men men… så det har inte blivit minst 3 inlägg i veckan. Det blev helt plösligt… INGA!!

Fan…… gör om och gör rätt!!

So here goes…..

Nu har det varit många långa månader av hårt arbete och jag känner att jag kan andas ut. Lusten att skriva har kommit tillbaka. Den finns där alltid, vet bara inte hur jag ska få ner de där tankarna på papper.

Häng med nu….. det kommer bli kul!!!

I promise

Write a comment