TJEJFEST

En gång om året brukar jag bli inbjuden till en härlig tjejfest. I år var 19e omgången av detta spektakel. Organisatörerna är Mia, Petra och Annelie. De blandar sitt härliga umgänge från Örebro med några gamla och nya vänner varje år. I år fick vi njuta av Små Dalarögård. Så sjukt kul!

Vi började med en fantastisk lunch och lite god cava. Sen lek såklart. Detta var en kommunikationsövning. Vi blev ihopparade. En i laget stanna kvar på gården och kommuncierade till oss vart vi skulle bege oss. Sprang omkring som yra hönor på ägorna och letade efter olika ledtrådar som vi sen levererade till vår ”ledare”. Mia, du är bäst! Bästa ledaren 😉 Själv förstår jag inte varför alla kallar mig för en vinnarskalle. Jag uppfattar mig själv inte som en sådan. Tycker i och för sig inte om när andra fuskar. Men att inte vinna är ju ok. Jag kanske har en annan attityd när det kommer till jobbet. Hur som, mitt lag sprang! Något jag inte är så van vid. Det roliga var att det var just Agneta Sjödin som fick tag på walkietalkien och sen såg vi bara hennes ryggtavla. Jag och Anna sprang efter och jag flåsade mest…h hahahahha. Hade bra med träningsvärk dagen efter. Svettades som en GRIS!

Bästa laget! Gott med skratt OCH vi kom på en delad tredje plats. Kolla in hur svettig jag är!!!!!! ; )

Sen bastuhäng med privat bastu, bubbelpool och hav. Självklart så skålar vi för det vinnande laget. Grattis igen! ( Fick ni bilder/sms på alla delmål eller hur var det egentligen? Nej, jag är ingen dålig förlorare… hahaha )

Finns det något skönare stund än den efter bastun på bryggan. Kall dryck, solsken och goda vänner. Magiskt! ( förrutom att jag har mat mellan tänderna…. )

Många badade men jag är inte där än. Jessica, var det skönt?

Middagen!!! Åh, middagen! Så härligt gott. Här är förrätten med löjrom. Brukar älska att ta bilder på maten vi äter, men jag var så hungrig att jag bara kom ihåg förrätten. Vi fick röding till varmrätt och sen en mumsig efterrätt med jordgubbar, glass och Dulce De leche. ( kolasås typ )Mätt som en plätt. Tyvärr var dock volymen/ akustiken inte perfekt kan man säga. Sjukt högt! Jag som har lite tinitus visste att det skulle tjuta i öronen på natten.

Därför gick vi ut och satte oss. Värmde oss med filtar och skratt. Snart var hela gänget ute. Här är min fina BFF Jill Parnevik ( till höger ) och Malin, vår gemensamma vän. Mysigt! Malla var dessutom min roomie.

Kvällen avslutades med lek och stoj. Jag var nästan på väg till sängs, då jag hade en tidig arbetsdag som väntade på måndagen. Men jag kunde inte motstå Charader. Vet inte var jag fick luft ifrån, för jag var så trött, men jag hade så kul och gick ALL IN. Tack tjejer för att ni lät mig! Det var ju kul ju.

Charaderna drottning just denna kväll. Enligt mig själv asså. Galet kul! Det var en härlig tillställning att få vara med på. Tack bästa Mia, Petra och Annelie för att ni alltid fixar och ställer till med bästa partyt! LOVE YOU

Write a comment