Nära nu…..

Ja, det har varit en intensiv vår med mycket jobb. Mest jobb känns det som. Det är investerad tid, som jag brukar förklara. Får oftast frågan om jag får betalt när jag går in i studion och skriver musik. I WISH! Det är inte riktigt så det fungerar, tyvärr. Vi låtskrivare får inte betalt förrens låtar spelas på radion, tv, live eller streams på Spotify el. liknande. Helt så ska ju ni lyssnare köpa låtarna på iTunes. Det är trevligt. Men det bästa är trots allt radion och att artisten är ute och spelar dina låtar live. Så session efter session är alltså bara investerad tid. Jobbar på att skriva så bra låtar som möjligt, för att någon ska vilja framträda med dem. Konstigt? Ja, men det är också som ett gift, det här med att srkiva musik. Nu när jag är lite varm i kläderna och har skrivit mycket, så är det så kul att hela tiden utveckla sin förmåga. Vad är det lyssnaren vill ha? Hur skriver man bättre texter? Melodier? Jobba med nya artister? Ja…… det är mitt jobb helt enkelt.

Som det här sköna gänget…… vi lyckades skriva något som faktiskt kommer kunna spelas på Spoitfy snart. Väldigt snart. Hoppas ni tycker om det lika mycket som vi gör. Sigrid är en grym tjej att jobba med och ger sig inte i första taget. En sommarsmash hoppas vi på att kunna leverera till er alla.

Jag trodde att detta skulle bli min sista session innan semestern… men jag återkommer till varför det inte blir så. Dock så var det en galet lång dag för vi gav oss inte. Det är precis som det ska vara. Vända på varenda sten för att hitta det rätta. John Lundvik är en magisk sångare. Satt och grät när han sjöng och det är inte ofta.

Och skrattade massor!!!!!!

Nu är det iallafall bara 3 dagar kvar till semestern. Längtar verkligen!! Idag åker vår lilla nyinköpta båt in på service, då den pajade för några veckor sen. Håller tummarna att det inte är allvarligt, så att vi snart kan få ankra ut och bara mysa. Puttra på, upptäcka skärgården, bada och ha sommarlov med barnen. Snart kommer syrran hem från USA också, men kusinerna. HÄRLIGT!!!!

Hoppas ni njuter och att ni får lite sol på semestern, om ni har någon. Vad ska ni hitta på? Några bra tips på skärgårdsbesök, i Sthlms skärgård?

VARM KRAM

Mama Jo

Write a comment