Ljuvliga Midsommar

Det var en riktigt härlig midsommar i år. Solen sken på dagen och regnet höll sig borta ända tills kvällskvisten hos oss. Spenderade den traditionsenligt ute i Åkersberga med större delen av klanen Parnevik. Det är antingen där vi befinner oss på midsommar, eller ute i skärgården med min familj. Det har varit lite enklare att stanna kvar hemma i Åkersberga pga barnen och nu jobbar vi så mycket fortfarande. Hinner knappt landa innan man ska hem igen om man drar ut på ön. Vi hade hur som en underbar midsommar!

Samlad kring vänner och njöt av god mat och dryck. Kul att Peggan fick en dag ledigt för att vara med familj. Det händer inte så ofta. Vi hann till och med sitta ner och prata lite. Det går fort i hennes värld, som vanligt. Nu för tiden finns jag vid sidan om och när det behövs. Mest i studion för att skriva musik, där vi trivs som bäst. Så stolt över den galna resan hon gör och som vi är med på. COOL DU ÄR!

Sköna människor som förgyller livet! De här två, min man och Mia…… hahahha…. de är bäst på att skratta! Bra energi på er två guldklimpar! Always.

Utan filmkamera är det svårt att känna igen den här mannen. Filmar allt! Always! Anytime. Hur många timmars film har du egentligen samlat på dig under åren, Jeppe?

Den här tjejen är grym på att fotografera. Något som jag själv tycker är roligt och intressant. Tar mig inte tiden bara. Nu har jag dammat av min systemkamera och tänkte fotografera mer i sommar. Porträtt är så kul. Titta hur vacker är inte den här bilden. Och tjejen! Midsommaridyll! Fina Penny.

Det är kul med nya vänner i livet! Här är en tjej som kommit in i mitt liv det senaste året. En granne till våra bästa vänner Jill o Pu. Asså, vi bara myser! Eller hur Pillan. Livet är Gött ju!!! Så kul att dela guldstunder med er och er fina familj.

Sophie är ingift i familjen Parnevik, kan man säga. Esther Vallee går hon under som artist. Riktigt vass och något att hålla utkik efter. Esther, you rock!

Å så min lilla familj. Mina döttrar och make. Det var verkligen en härlig dag och jag tror vi alla njöt! Det här gänget är det viktigaste i livet! Älskar er gränslöst!

Tack fina familjen Parnevik, för att ni öppnar ert hem åt så många gäster år efter år. Det var en underbar midsommar! Tusen tack för fina minnen!

Write a comment