Veckans VAB

Ja det går inte många dagar mellan gångerna nu. Vabruari. Det är liksom på riktigt, iallafall för oss. Själv är jag nog inne på min 4e vecka förkyld. Helt sjukt. Men idag fick V vara hemma med mig. Min tanke var ju att vi skulle ligga i soffan och vila oss friska. Problemet är ju att hon har ju lika mycket energi som vanligt, bara så galet förkyld. Tror dock att när jag väl är hemma en hel dag så är det ju så festligt att få göra sånt vi inte alltid har tid till.

Som att leka med leklera. Hon älskar att baka kakor, klä dockor med leran. Självklart spelas det musik samtidigt.

Dansa kan hon inte få nog av. Så lite disco klämde vi in.

Jag fick locka med picnic i sängen och lite mys för att få en stunds vila. My Little Pony såklart. Det varade inte länge men jag njöt av stunden. Mina mellanmål är varierade enligt min kostplan men här är nog ett av favoriten. Majskakor ( som förr var riskakor ) med avokado och kalkon på, plus frukt. Mums. Så en kopp kaffe till det. Happy!

På torsdagar så är det ju pannkakor som står högst på önskelistan. Försöker komma fram till det mest hälsosamma receptet. Detta var iallafall helt glutenfritt och väldigt goda måste jag säga. Havremjöl, rismjölk, laktosfri mjölk, lite bakpulver och så ägg. MUMS! Grönsaker serverar vi alltid till barnen innan då jag lagar mat. De älskar det. En skål med paprika, gurka och morötter är borta i ett nafs.

Imorgon har jag egentligen bokad studiotid men det verkar som jag kommer finnas med på länk. Vi ska skriva klart text till en låt med ett gäng av mina kollegor. Trist att inte kunna vara där, men helt ärligt….. den här förkylningen kräver min uppmärksamhet. Plus så är säkert V hemma igen. Om inte så blir det en kort dag på förskolan. Det är ju trots allt fredag. Älskar och tar till vara på den lyxen de få dagar då jag kan hämta upp dem tidigare och bara mysa.

Förresten… tack för all fin uppskattning till mitt Alla Hjärtans Dag inlägg. Det värmer!!!! Tack för att ni tog er tid att läsa.

Nu ska jag krypa till kojs.

Sov gott!

Ses imorgon.

/ Mama Jo

Write a comment