Va e de för fel på dig?

Ja ni… den frågan får jag ganska ofta nu för tiden. Det har att göra med att jag har varit sjuk i över 3 veckor nu. Förkyld. Först satt det i lungorna sen gick det över till bihålorna. Och en sak är säker… man blir inte frisk om man inte vilar. Jag har kört på i 100% för Peg är hemma. Vi vill skriva musik och få gjort så mycket som möjligt då hon är här. Planen var dock att hon skulle vara hemma en vecka eller lite mer, men det har blivit mer. Vi jobbar bara på, skriver och skriver musik. Det är oerhört kul och jag är tacksam över de veckor vi har haft i början av året. Tycker vi fått fram många fina låtar. Dock… det är lite segt att fortfarande vara seg.

Här tillsammans med Martin Hansen och Peg. Fina bitar blev det.

Min härliga kollega Putte och hans teampartner Andrei. Cold.City kallas de. Sweet Music!

Många koppar kaffe och många texter senare…….

Lite sångtagningar på det också…….

Själv ser jag så här snygg ut efter 3 veckor av bacillhärd. Det har nu tydligen flyttat upp till min läpp. Kan detta innebära slutet?? För jag är verkligen redo att inte vara sjuk längre. Men nej, det är inget fel på mig. Doktorn säger att jag är en småbarnsmamma som jobbar mycket. Det är vinter, torr luft och jag behöver dricka mer vatten och ta mer promenader. Det kan jag ju verkligen försöka med, när jag orkar igen. Min PT.. .ja, vad hände med det…. Absolut ingenting. En gång fick vi….. sen fick jag lägga det projektet på hyllan. Men jag är snart tillbaka, full force! Believe me! Jag har bestämt mig ju. Hälsans år och min kropp skriker efter min uppmärksamhet.

That’s right… I’m cool! Du med! Vi är ju alla coola ju ; )

Sov gott!! Imorgon är det Alla Hjärtans Dag. En helt vanlig tisdag med andra ord.

Peace!

I’m out

Write a comment