Zombie

Pust! Har haft barnen hemma HELA veckan. En vanlig förkylning med enveten hosta. Alla 3 klättrar på väggarna vid det här laget. Efter en lång lång lång  intensiv arbetsperiod så kunde det inte komma mer lägligt. Jag vill också bara ligga i soffan och vila. I måndags var jag som en ZOMBIE. Var tvungen att ta små korta siestas genom dagen för att klara det. I måndags var det nämligen deadline för inlämning till Melodifestival 2017. I vanlig ordning så jobbar jag in i det sista med att försöka få ihop den ”rätta” låten. Vi får se om det hjälpte. Jag håller alla tummar och tår. Hade varit en otroligt stor ära att få vara kompositör till ett bidrag. God knows I’ve tried. I många år tvingar jag vänner och familj att lyssna på de ”bidrag” vi knåpat ihop. Oftast är jag nöjd och hoppfull, men det har inte räckt. I år har jag  gjort mitt bästa. Igen. Då måste jag åtminstone  klappa mig själv på axeln…. I tried!!! Jag gjorde mitt allra bästa! Kanske räcker det till, kanske gör det inte det. Jorden slutar inte att snurra. Nope!! Keep on truckin’, som jag brukar säga. Det är ju det jag har gjort i alla dessa år, när det kommer till musiken. Jag har aldrig gett upp, utan tagit små pauser då det känns för segt och tufft. Det är inte helt enkelt att lyckas ta sig fram i musikens värld. Många begåvningar där ute. Stolt att vara svensk, när det kommer till musiken och vår utveckling av låtskrivare. Stolt över att få vara med Peg på hennes resa och att tillsammans med henne få skapa musik som verkar gå hem. Det är en otrolig känsla att höra låtarna på radion. Överlycklig!! Ödmjuk! Tacksam! SJUKT GLAD!!

Hur som helst, hela veckan har jag haft massor utav tid att rita, pyssla, städa, tvätta, titta på filmer och baka med mina små tjejer. Vi fick ju inte så mycket tid tillsammans i sommar pga turnén. Just det, Peg På Turné har ju börjat. Har ni sett första avsnittet? Det är inte varje dag man får sin sommarturné dokumenterad i form av ett tv-program. Så glad att jag fick vara med om det också. Tyckte de hade gjort ett riktigt bra program. Tack, Ingela Widström, producent och spindeln i nätet. Vilken sommar!

IMG_1392

Se första avsnittet här:

http://www.viafree.se/program/reality/peg-pa-turne/sasong-1/avsnitt-1

Just det… det var barnen och våra snoriga pyssliga dagar jag försökte skriva om ju 😉 Ville komma fram till att vi bakade härom dagen. Hade ju lovat även om det var mitt i veckan. Passade på att smyga in lite nyttigare alternativ som dinkel fullkorn, mandelmjöl, rismjöl, honung. Det gick alldeles utmärkt. Hade fortfarande kvar lite socker och vetemjöl. Även om kakan hade en grövre konsistens så klagade ingen. Tvärtom!! MUMS!! Motiverad att byta lite mer kostvanor för hela familjen. Turnélivet satte sina spår på mig, mumsmamma som jag är. Barnen har ätit ett par glassar för mycket, enligt kurvan. Så vi kan alla göra oss betjänta av lite morötter och fisk. Nu råkar jag ju älska att laga mat, så det ska inte bli tråkigt för någon. Så funkar inte jag. Blir inspirerad av att laga god och hälsosam man, rätt och slätt.

IMG_1649IMG_1654

Vad har ni för favoritrecept när hälsan står i centrum? Några goda grytor eller gratänger på lager?

Kram och hoppas ni får en härlig fredag. Mycket rolig fredag! Pegs 3e singel, STHLM NIGHTS, släpps. Faktum är att den släpps om exkat 10 minuter. Tror jag stannar uppe lite till……….

KRAM

sthlm-nights-coverTEST3

Write a comment