Mitt stora stöd

God Morgon Vänner,

Sitter med havregrynsgröten i högsta hugg och ska skynda mig iväg till studion. Idag är en härlig lyxig dag, för en artist ska sjunga in en av mina låtar. Jag får sitta i baksätet och lyssna. Bara lyx! Jag har aldrig förstått det här med att människor är ”hemliga” med sina projekt. ” Åh, jag kan berätta mer snart men det är så HIMLA kul saker på gång…. !”. Nu är jag där själv. Det är ju faktiskt så i livet, att saker händer men eftersom inget är spikat än så känns det dumt att ”skryta” om det. Dock, vardagen tickar på och idag är en sån dag. Jag är verkligen överlycklig över att en annan sångare har fastnat för en låt vi har skrivit och vill prova att sjunga in den. Ärad! För många låtar har jag skrivit men ibland så känner man extra kärlek över vissa låtar. Som jag gör med denna. Den har något magiskt. Den skrevs ur ren skär glädje och det är det viktigaste för mig när vi skriver musik. Att energin är rätt, att det känns lätt och att alla mår bra. Då brukar det bli något som man känner sig stolt över.

När jag ändå skriver om stolthet! Jag är stolt över min man! Stolt! Jag vill passa på att skicka lite extra kärlek till honom idag. Jag är alltid stolt över honom. I helgen ska han resa bort med sina barndomsvänner och spela golf, som de gör en gång varje år. Men i år förtjänar han detta mer än någonsin. Hela sommaren har jag varit borta minst 4 dagar per vecka, på turné med Peg. Han har aldrig klagat, han ställer upp till 100% och han är verkligen mitt största stöd i mitt liv. Min största kärlek! Inget är omöjligt för honom, det handlar om inställning. Han gör mig starkare, visare och jag försöker varje dag att vara den kvinna jag tycker han förtjänar. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad. Du är verkligen det bästa som har hänt mig, Boston!

Älskling, vi kommer saknar dig! Passa på att ha kul, spela bra golf, använd solskydd och drick massa gott vin! I love you !!!

Värna om kärleken. Och för er som inte hittat den än, ge aldrig upp. Tror innerligt på att det finns någon för alla. Det tog mig lång tid att hitta honom men det var väl värt väntan.

Ha en underbar dag!

Stor kram

Här en bild från vår resa till Moskva i våras, utanför Bolshoiteatern. Underbar upplevelse.

Bolshoi

1 kommentar

  1. Vilken vacker kärleksförklaring till din man! Sådana som han växer inte på trän!!! Kram Maud

Write a comment