Hänger bara med

De senaste dagarna har varit grymt fullpackade av roligheter. Jag försöker att komma ihåg att dela med mig, men när jag väl landar hemma i min soffa…. då är jag HELT slut. Så…. idag är den första måndagen då Peg och jag inte har planer tillsammans på 2 månader. Faktum är att hon åker hem och vilar upp sig ett tag. Helt rätt, på vår uppmaning. Själv skulle jag vilja göra det samma… men jag drar rakt in i studion med Erik och skriver lite nya låtar. Känns bra! Dock med ett fett ryggskott jag drog på mig i helgen. Klantigt, jag bar tunga väskor på väldigt fel sätt!! Don’t do it, säger jag bara. Lyfta med benen…. det glömde jag bort helt. Klantigt minst sagt!!!

Återigen….. gotta go. Min telefon håller på att ge upp och jag kan inte längre göra inlägg från den. Så nu blir det kvällsinlägg ett tag framöver. Tills den nya iPhone 7 släpps. Vilket är när förresten 😉

Kram och ha en grym måndag!

Write a comment