En annorlunda födelsedag

Jag vet…. jag har sagt att jag ska skriva massor och ni ska följa med på hela turnén. Hur galet det än låter – jag får aldrig tid över. Klockan är mitt i natten nu och jag borde verkligen sova. Kört över 60 mil själv idag. Ytterligare 40 imorgon. Men… det är SISTA showen på denna turné imorgon. Bitterljuv känsla. Så skönt att få komma hem till min familj. Vi har inte spenderat EN ENDA HELG sen i början av juli tillsammans. Så jag längtar tills nästa lördag. Den är helig!

Igår var det min födelsedag, 27 augusti. Otroligt tomt att vakna upp på ett hotellrum själv utan familjen. Inga små söta barnhänder som kramar mig eller sjunger för mig. Jag saknar dem oändligt. Men istället fick jag mig en överraskning av mitt team. De hade köpt presenter och champagne. Blev så överraskad och mycket glad. Så dagen började som en äkta födelsedag. Underbart. Sen har vi mest suttit i bil. Haft 2 uppträdanden. Ett i Älmhult och sen nu ett i Örebro, på Ritz. Galet trött.

Men vilken sommar det har varit. Galet kul! Slitsamt är bara förnamnet. Men stolt som fan att vi lyckades!!!

Med de orden så ska jag sova som en stock i några timmar. Sen upp tidigt för att åka till Södertälje, Kringelfestivalen och vårt sista gig! The Ain’t No Saint tour will be officially over om mindre än 24 timmar! Tacksam. Glad.

Sov sött! Återkommer snart och utvilad!

Här en bild från WE ARE STHLM. Vilken kväll det var, i Kungsan med 15.000 åskådare. Galet mäktigt. 

IMG_1321

Det blir många bilder på pussar och hjärtan hem till de mina små.

IMG_1302

Obeskrivligt stolt över det faktum att vi uppträdde på Allsång med Peg. Största upplevelsen på hela sommaren. UNDERBART!

IMG_1254

2 kommentarer

  1. ❤️ Du är fantastisk!!! ❤️❤️❤️

Write a comment