Smack

Smack sa det så har det gått en vecka till. Tyvärr har jag legat sjuk denna vecka, då alla baciller som har cirkulerat äntligen fick tag i mig. Så typiskt. När jag blir sjuk blir det oftast rejält. Astmatiker och allergiker. Jag får de värsta förkylningarna. Nu har Brooke även fått min….. typiskt! Den här veckan har gått så fort ändå känts så lång. Vi har varit hemma sen i söndagseftermiddag. Har hunnit säga hej-då till syrran med familj, som efter 5 veckor i Sverige åkte tillbaka till USA. Så trist! Känns som jag knappt hann hänga med dem, även om vi fick otroligt fina dagar på landet tillsammans. Tacksam för de minnena. Legat i säng, som sagt. Varit i studion med Peg och spelat in sång på en låt vi har skrivit ihop. Måste säga att det är otroligt roligt att följa hennes utveckling. Nu när vi sjunger så mycket som vi gör, så märks det enorm skillnad på hennes röst. Den blir bara bättre och bättre. SÅ KUL!!! Och låten är en rysare… jag grät ( igen ) när hon sjöng!! Tror denna är både min och Pegs favorit. Närmare jul får ni höra den. Ska bli så kul, då vi är stolta som bara den över den.

Jag har lite för bråttom för att sitta här och skriva, men jag hade lite dåligt samvete för jag har inte skrivit på en vecka. I mitt huvud skriver jag här hela tiden, världens bästa inlägg. Så är det ofta med min kreativitet. Mycket pågår inne i skallen och får jag inte ner det på papper eller in i telefonen, då försvinner det.

Och nu måste jag snabbt hoppa i duschen och hämta upp gänget. Vi drar till Stenugnssund idag för att vara förband till Carola och Måns Z. Stort och mycket kul. Där har jag lite gamla kollegor som jag ser fram emot att träffa. Vi har en galen helg.

Vill ni följa med kanske? Ok…. vi säger så….. häng med så ses vi här eller IRL!!! ; )

Kram och ha en fin helg. Var rädda om varandra! Viktigt.

Jo Mama

Här är Pegs datum ifall ni vill komma och titta på någon av de shower vi har kvar

Turné 2016

Write a comment