Helgens äventyr ( Strömstad – Uppsala – Sollefteå )

Jag har verkligen behövt lite ledigt. Samma visa efter varje helg. Är helt slut. Denna helg körde jag 220 mil på 3 dagar. Sthlm-Strömstad. Strömstad-Uppsala. Uppsala-Sollefteå. Sollefteå-Sthlm. Det kändes som den längsta helgen någonsin. Helt skilda spelningar dessutom. Nattklubb med spelning 01.00. Barnspelning på sena eftermiddagen. Sen en festivalspelning med mycket folk. Det är roligt att få uppleva så vitt skilda uppträdanden varje gång. Vi lär oss alla så mycket. Jag lär mig hur mycket som helst. Att stå på scen är något jag är van vid, men det är mycket annat som kommer till. Speciellt eftersom Peg och hennes familj är omåttligt populära bland den publik vi möter. Det behövs säkerhet och vi behöver planera allt extra noga. Detta är något jag inte är van vid. Att inte kunna gå mer än ett par meter utan att Peg får ta en selfie eller skriva autografer. Otroligt roligt att se och mottagandet är överväldigande. Väldigt kul!!! Ännu roligare är att musiken verkar uppskattad. Musiken är ju det jag brinner mest för så jag blir väldigt glad. Peg, Erik och jag har verkligen hittat ett sätt att jobba och skriva musik ihop som fungerar. Så kul, så givande, så kreativt. I LOVE IT!!! Längtar tills att vi skriver snart igen. Vi har inte haft tid, då turnén tar upp så mycket av vår tid. Allt är dock precis som det ska. Älskar att få vara med om denna resa, att få åka runt om i landet och sjunga på scen med Peg och de andra tjejerna är verkligen en dröm. Hur kul som helst!! Men det är inte bara lätt och en dans på rosor. Det ligger mycket jobb bakom det hela och som sagt…. .många mil på vägarna. Då mina föräldrar har levt detta liv hela sitt liv så är det något jag är van vid och inte helt chockad över. Det är ju så jag växte upp, med föräldrar alltid på turné. Och oftast var jag med dem. Älskar det verkligen.

Nu är jag återigen ledig i ett par dagar och återhämtar mig så gott jag kan. Mina små änglar ger mig den energi och kärlek jag behöver för att ladda. Alltid lika trist att tänka på att jag måste lämna dem om ett par dagar igen. Så jag försöker att njuta av idag, av nuet, av just detta ögonblick. Därför ska jag nu gå och gosa med dem istället. Hoppas ni har det varmt och skönt där ni är också. Jag andas skärgårdsluft och mår toppen!!!

Här en härlig bild på gänget efter konserten i Sollefteå!!! 

IMG_1052

Write a comment