Tourlife

Wow, tiden går så sjukt fort. Känns som vi är klara med turnén när den faktiskt precis har börjat. Har varit intensiva dagar och sista svängen åkte vi till Mariehamn och uppträdde på RockOff Festivalen. Helgen innan var det premiär i Härnösand och sen till Hasslöfestivalen. Vi åkte en hel helg i en ”Nightrider”. Något jag gärna ALDRIG gör om. Sov pissigt hela helgen vilket är det sista man behöver när man ska stå på scen och sjunga. Men jag har viktigare uppgifter som kräver mer av mig, då sjunga är något jag är väldigt bekväm med att göra. Jag har ansvar för turnén och dess talanger. Stort ansvar! Jag får hjälp av Linda, som också sjunger och dansar. Hon och jag försöker så gott vi kan att agera turnéledare. Just nu satt jag faktiskt och tittade på kartan över dit vi sak imorgon. Vi har en sjuk helg i bilen. Först Strömstad, THE COD. Sen Uppsala, FLUSTRET. Sen Sollefteå, NIPYRAN. Där satt den. Men vi är ett underbart gäng och jag älskar att vara med dem. I vanlig ordning… jag kommer sakna mina små. Men om jag har tur så får jag pussa på dem i Uppsala, då de kan komma backstage lite och gosa med mamma. Nu måste jag sova. Ska ta med er denna helg, hela vägen. Rakt in i kaklet! Håll i hårt, nu kör vi!!! Natti natt!!!

TourlifeIMG_0828

Write a comment