Lediga dagar

God Morgon, vänner!

Har haft ett par lediga dagar med familjen och vänner ute på föräldrarnas landställe. Helt magiska dagar. Väl behövda. Väl däreute så är det så dålig uppkoppling. Ett bra tillfälle att just ”koppla ifrån” en liten stund”. Samtidigt som det finns så mycket att skriva om. Men denna vända behövde jag verkligen andas och försöka komma ikapp den förlorade sömnen och urlakade energin. Till och mer syrran frågade om jag var ok, för hon kände hur låg min energi var. Inte riktigt mig själv helt enkelt. Kanske inte så konstigt då vi har jobbat stenhårt i över en månads tid. Mycket repetitioner, lite sömn, anspänningar, nerver, oförutsedda händelser….. ja, det har varit minst sagt intensivt. Men vi har klarat oss galant och jag är så stolt över det team jag jobbar med. Vi har egenhändigt producerat fram en scenshow som vi nu åker runt och visar upp för er, för Sverige. Peg sköter sig exemplariskt som det proffs hon är! Stolt!

Så nu sitter jag återigen på båten på väg in till stan. Först skivbolagsmöte, sen repetition. Tvätta scenkläder och packa väskan, för imorgon så drar vi iväg till Åland och RockOff Festivalen. Jippie!! Ska bli grymt kul. Ses vi där?

Hjärtat brister lite varje gång jag lämnar de mina, speciellt när döttrarna talar om hur mycket de kommer sakna mig. Att de inte vill att jag ska åka. Nej, inte vill jag åka från dem heller. Det är ju så det fungerar i den här underhållningsbranschen. Växte upp med föräldrar som alltid var på turné. Var med dem så mycket jag kunde och fick, men ofta var de borta helger. Så vill jag inte ha det. Denna sommar är ett undantag, och jag är så glad att de har det så bra med sina kusiner, moster och morbror och sin bästa älskade pappa. De kan inte ha det bättre. Snart så är jag hemma igen.

Lediga dagar

Write a comment