Syrran är hemma!!

En av mina älskade systrar är hemma i Sverige på besök. Förra sommaren så flyttade hon med sin familj till USA. Lustigt, för 15 år sedan bodde hon och jag tillsammans i Los Angeles. Vi trodde aldrig vi skulle flytta hem igen. Men så blev hon kär och återvände till Sverige. Dock med drömmen om att en dag bo i Amerika. Förra sommaren uppfylldes den drömmen, då hennes man jobbar med hockey ( agent )  och behöver vara närmare sina spelare. Jag är så glad för deras skull, de trivs och lever ut sina drömmar. Dock så är de nu hemma ett tag och mina döttrar får äntligen hänga med sina fina kusiner. De älskar varandra. Det är fint att se de äldre uppfostra och ta hand om de yngre. Underbart. Och jag får vara med min syster och snick snacka som vi gör så bra. Härom kvällen hade vi familjebastu och gjorde lite ansiktsmask. Sen så gick vi genom alla Snapchat filter och jag tror inte jag har skrattat så mycket på länge. Älskar min familj! Det är alltid en balans, då alla är ju sina egna individer med egna vanor. Men när man träffas i rätt doser så har vi oftast bara väldigt kul! Som sagt, LOVE THEM!!! Är så tacksam för att jag har den familj jag har. Som stöttar mig och alltid har. Som accepterar mig för den jag är. Tacksam!

Jag kommer skriva mer om det här i kommande inlägg. Just nu är det lite smått hysterisk i min vardag, då vi har premiär med Peg om 2 dagar. Otroligt spännande och lite nervöst. Vi är alla taggade och det ska bli så kul att komma till Härnösand och sjunga tillsammans med Peg och gänget. Jag ”stressar” vidare och så ses vi kanske i Härnösand.

KRAM

IMG_0612IMG_0613

Write a comment