The Girl Gang

Igår så uppträdde Peg med sitt ”girlgang” i Gallerian. Känner mig stolt att få posera på bild med dessa unga skönheter. Det var inte en självklarhet att jag skulle följa med som sångerska. Det bara blev så. Eftersom Peg och jag har jobbat så tight tillsammans hela resan ( hennes musikkarriär ) så var/är det en självklarhet att jag skulle följa med på turnén. Det visste vi. Turnéledare, chafför, manager, stöttepelare, musikalisk ledare. Allt som kan tänkas behövas hjälp med. Nu står jag även PÅ  scen och sjunger tillsammans med Brooke, Pernilla  Linda och Lella som dansar. Och så Peg!! Så otroligt roligt är det!!!  Värsta bästa gänget!!! Hela upplägget bygger på trygghet, kärlek, vänskap och tillit. Det är inte en enkel sak att åka runt i Sverige i 6 veckor med ett gäng unga tjejer. Just det, vi har faktiskt Johan med oss också, som är Pegs kusin och har hand om hennes merchandise bland annat. Han är en superskön balans. Men hur som helst, vi är ett tight gäng som har svettats i replokalen i en månad nu. Det här var första helgen då vi fick ut och resa, upp på scen och testa hur det känns att vara på turné. Tycker att vi fick en mycket bra start. Hela familjen Parnevik och många vänner var inne i Sthlm, Gallerian, igår och stöttade henne. Det var så härligt att se alla där. Vi hade superkul!!! Det är verkligen ett väldigt speciellt projekt det här, Peg Parnevik. Vi är alla så personligt iblandade och har lagt ner all vår tid och våra själar för att det ska bli bra. Jag vet hur det är att vara ”kändisbarn” och jag vet vilken talang hon har. Det är inte lätt att sticka ut i bruset idag, men det har Peg lyckats med galant. Redan i ”Parneviks” så har vi fått möta henne och hennes starka, kreativa personlighet. När vi började prata om hennes potentiella musikkarriär förra sommaren, så ville jag verkligen att hon själv skulle vara inblandad rent musikaliskt. Det är ju där hon kan få ut sin kreativitet, skapa och visa vem hon verkligen är. Det är, i min värld, mer intressant med en artist som är inblandad i musiken. Då blir den mer personlig. Vi ville skapa hennes egna sound, och där är hon underbar att jobba med. Det finns inga regler med henne. Vi gör det som hon känner för, just den dagen. Ena dagen är aldrig den andra lik, men låtarna har alltid en röd tröd och det är ju Peg. Hennes säregna röst, med en modern popklang och mycket soul i så är hon en dröm att jobba med! Hon skriver alla texter och Erik Lewander och jag får det roliga jobbet  att tillsammans med henne utveckla melodierna och soundet. Sen producerar Erik allting själv och vi älskar det sound han har, tillsammans med Peg, kommit fram till. Längtar faktiskt alltid till studion för att skriva mer med mina två underbara kollegor. Vi har så kul!!!  Nu ska jag slänga in lite tvätt, packa resväskan och snart bege mig av till replokalen igen. Längtar tills ikväll då jag åker till mina älsklingar på landet. Jag har inte träffat dem på 5 dagar snart. Hjärtat brister.

Ha en härlig söndag och krama någon du tycker om. Det är bra med kramar.

Gallerian

Write a comment