Sköna söndag

Åh, en söndag då vi skulle repa lite till. Vi märkte snabbt att vi alla var helt slut från de intensiva dagarna i replokalen. Ingen hade någon energi. Jag väckte tjejerna kl. 11.00, med kaffe på sängen. Något själv jag är bortskämd med hemma. Min man brukar ofta komma in och väcka mig med en kopp kaffe. Det är ju det bästa sättet att vakna på. Sen brukar hela familjen krypa upp i sängen och vakna tillsammans. Nu överförde jag den lilla traditionen på tjejerna. Vi 4 låg i vår gästsäng och snicksnackade medans de vaknade till. Seg morgon.  Kaffe behövdes. 

Sen var det dags att som sagt, försöka repa lite. Nja, vi torrrepade, gick igenom allt och avslutade snabbt. Konstaterade att vi alla var för trötta. Så Peg och jag åkte hem till mig, la oss i soffan med popcorn och Cola Light. Gjorde en ansiktsmask som vi tydligen lät sitta för länge. Lermask. Hahhaha… vi såg båda ut som pioner i ansiktet. Men det var skönt ändå, renande. Sen kollade vi fotbollen och det var ju verkligen trist att Island inte lyckades vinna över Frankrike. Kanske inte helt oväntat dock. Tyckte de kämpade på riktigt bra.  Somnade lite för sent, om jag får välja. Men Peg och jag satt och gick igenom hela turnén och det tar sin lilla tid. Många tankar som snurrar, för oss båda. Jag har inte varit turnéledare förrut och hon har inte frontat en egen show. Så, vi kör på, så gott vi kan och gör vårt allra bästa, båda två. Det kommer gå fin fint! Nu börjar dock nerverna göra sig påminda, ju närmre vi kommer premiären. Spännande!!!

IMG_0354

Sussa sött! Nu håller jag på Frankrike i EM. Nu när det skandinaviska hoppet har lämnat tävlingen, så klappar mitt hjärta för ” les bleux”. Oui, je parle francais, bien sur!

Bisous

Write a comment