Övning ger färdighet

Ja, det där gamla uttrycket. Hur många gånger har man inte hört det?! Men det är ju så sant. Hela helgen har vi verkligen tragglat alla låtarna och koreografier ut och in, in och ut. Vi är alla helt slut efter denna långa, intensiva helg. Men så nöjda är vi. Jag är så stolt över alla flickor som verkligen lägger ner hela sin själ för att göra den här  turnén så bra som möjligt. Det är så kul!!!! Jag kunde inte vara nöjdare. Vi hade även 2 helt oförberedda rep med publik på Popskolan. Ringde ett samtal bara, till Pegs föräldrar, och bad dem att ta med några som kunde agera publik. Det blev två uppvisningar med minst 50 personer var i publiken. Mycket nyttigt. Och kul!!! Sen åkte vi, trötta, hem till mig och lagade mat, skålade, skrattade och bara var tillsammans. Fotbollen var på och det var en missnöjd Lella som fick se sitt Italien lämna EM denna gång. Det var de konstigaste straffar jag någonsin sett på en fotbollsmatch. Jag somnade med ett leende på läpparna. Men i mitt hjärta är det alltid lite tomt när min familj inte är hemma. Dock så behövde vi verkligen den här helgen till att bara fokusera. Så svårt att då alltid ha dåligt samvete för att jag vill och ”borde” vara hemma. Laga middag, bada, läsa saga, somna. Nu var huset tomt på barn denna helg, men fullt av unga tjejer istället. Lite rolig omväxling.

Nu är det dags att göra de sista förberedelserna inför turnén. På fredag bär det var mot Kristianstad, där Peg ska medverka i RIX FMs show. Ja, det betyder att jag ska också medverka i RIX FMs show. Jag sjunger kör till henne denna turné. Roligt! Ser fram emot det, med fullt band och allt. Det kommer bli så kul! Ses vi där?

Kram

Jo Mama  

IMG_0344

Write a comment