Smoothietime!

God Morgon. Helt otroligt, här är man hemma utan man och barn och ända vaknar jag i ottan. Har inte alls sovit mina 8 timmar. Å andra sidan kommer jag inte ihåg när jag faktiskt sov 8 timmar i sträck senast. Mååånga år sedan. Nä, upp och hoppa, här ska det fixas och donas. Ikväll, efter en heldags repetitioner med gänget, så är det samling hemma hos oss. Tänkte vi skulle mysa lite, bara vi tjejer. Vi ska faktiskt på en 7 veckors turné och kommer att spendera åtskilliga timmar i bil och på hotell tillsammans. Så vi kör lite teambuilding. Dricka lite bubbel, äta något gott, krypa upp i soffan i våra pyjamaser har vi sagt. Om det sen blir fotboll ( Lella på turnén är halvitalienska ) eller en riktigt tårdrypande tjejfilm, det visar sig. Jag kollar faktiskt gärna fotbollen dock. Spännande nu ju. Island är ju såklart min favorit nu. Tänk om de går och vinner över Frankrike på söndag. Kul att se!

Jag har börjat favorisera en smoothie till frukost. Det är alltid full rulle och jag är alltid på väg. Att kunna slänga i lite bra ingredienser i mixern och snabbt få en frukost är guld värt för mig. Idag blev det:

2 dl mandelmjölk

1 banan,

1 dl hallon&mango,

1 skopa Holistic protein pulver,

1/2 tsk spirulina, 1/2 tsk vetegräs,

2 msk ekologiskt kokosfett,

1 msk mandelsmör,

1 tsk fiberhusk

Den var lite söt och kanske lite föööör god kände jag. Ska ta och köpa hem lite mer grönsaker och få i nästa gång. Så, nu väntar lite städning och kanske ett cykelpass innan jag drar till Popskolan för lite repetition.

Ha en härlig lördag!!! Vad ska ni göra idag?

Frukost
Frukost

Write a comment