Resan början här och nu……

God Morgon, Världen!

Idag har jag tagit ytterligare ett beslut i mitt liv. Jag börjar blogga igen. Jo, det är sant. Det har legat på is i några år. Anledningen är väl först och främst mina två döttrar. Har inte haft varken tid, lust eller ork. Nu har det gått ett par år, de är lite större och vårt liv ser annorlunda ut nu. Mina fingrar och min hjärna har behov av att skriva av sig. Så jag har bestämt mig för att finnas på ett forum där likasinnade håller till. Vi som har barn, vi som stressar genom vardagen och försöker finna sätt att få saker och ting att fungera. Jag har två döttrar, 3.5 och 4.5. En man som, självklart, är världens bästa ( enligt mig) ! Vi jobbar alltid på att få ihop vardagen och på något sätt så lyckas man ju alltid. Som den kreativa person jag är så har jag lite svårt med organisation dock. Just nu, när det är otroligt mycket som händer i mitt liv, så lever jag med en stor fet kalender och utan den är jag LOST!!! Speaking of kalender….. tiden är knapp! Jag måste iväg och beta av ett par saker. Börjar med sjukgymnastik, då min kropp börjar ge vika efter alla barnaår plus kanske lite för mycket stress. Lite tecken på både karpaltunnelsyndrom och begynnande reumatism. Det ni….. 41 år gammal. Känn på den! Min kropp skriker efter mig och den ska strax få lite mer uppmärksamhet. Sen är det in i studion med unga fröken Peg Parnevik, för att sjunga klart en av de nya låtar hon ska spela för er i sommar. Vi ska ut på en lång sommarturné tillsammans. Kommer vara allt från körsångerska, chaufför till röstcoach. Ska bli grymt kul! Det enda negativa är att jag är utan min familj mer än jag någonsin har varit. Vi löser det så gott vi kan. Nu är det hopp i kläder och ge sig ut.

Först ska jag bara andas. Långa, djupa och många andetag.

Ha en härlig dag!

FEET

3 kommentarer

  1. Tjohooo! Stå på, ha kul, men slit inte ut dig! kram! 🙂

  2. Så underbart kul att läsa!!! ❤️❤️❤️

Write a comment